Geen producten (0)

Over ons

Teachers Basics is opgezet door docenten. Docenten die graag hun ervaringen willen delen, kwalitatief goede materialen willen hebben voor in hun lessen en deze ook graag delen met andere docenten.

Zodoende zijn alle materialen door ons zelf ook in gebruik en weten we waar we het over hebben. Dit zorgt ervoor dat niet zomaar iemand van buiten het onderwijs materialen gaat leveren voor docenten. Deze materialen zijn zorgvuldig uitgezocht, getest en worden daadwerkelijk gebruikt.

Het doel is om startende docenten te helpen een vliegende start te laten maken door middel van de 'basics' voor een goede docent aan te bieden. Dit kan zijn in organisatorische zin, maar juist ook wanneer het gaat om differentiëren - recht doen aan verschillen tussen leerlingen.
Verder proberen we de ontwikkelingen binnen het onderwijsland te volgen en daar steeds op te anticiperen.

Voor docenten die al langer in het onderwijs werkzaam zijn, maar toe zijn aan een verdieping van hun lespraktijk, biedt Teachers Basics ook ruimschoots mogelijkheden, zoals dus de tools voor differentiëren. Zeker als je al ervaren bent, zal het een stuk makkelijker zijn deze in te zetten.

Hopelijk heb je ook enorm zin om met deze materialen aan de slag te gaan!