Geen producten (0)
Geen producten (0)

Kunststof wisbordje

€ 3,99 per stuk
Minimum aantal is 5 voor € 19,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 90,00 g
Afmetingen (l,b,h) 33,50 x 23 x 0,01 cm
Omschrijving

Inhoud van het pakket

Dit pakket  bestaat uit een insteekhoes met klitteband als sluiting, daarin zit een kunststof wisbordje ofwel A4 formaat whiteboard, een zwarte whiteboardmarker en een wisser. Op verzoek kunnen ook meerdere of andere kleuren markers worden geleverd. Een whiteboard op A4 formaat, zoals dit ook wel wordt genoemd, is in dit geval van redelijk flexibel kunststof van 1mm dik. Het bordje is erg eenvoudig schoon te maken. Na gebruik blijft er altijd wel een zwarte waas achter, maar doordat dit een kunststof wisbordje is kun je deze met water afspoelen, daarna is hij weer brandschoon!
Het kunststof wisbordje heeft een gladde en een matte kant, ze zijn beiden te gebruiken, al is de matte kant ervoor bedoeld, die poetst dan ook het eenvoudigst schoon.

Onderwijs: hoe zet je het kunststof wisbordje in in de klas?

Stel voor dat je in de klas bij wiskunde of econonomie snel een aantal berekeningen wilt testen. Of je wilt bij Nederlands de spelling van een aantal woorden testen, of je wilt juist testen of de leerlingen het juiste woord kunnen opschrijven bij jouw plaatje of omschrijving. In al deze gevallen is een wisbordje de uitkomst!
Je geeft iedere leerling een pakketje en laat ze bij elke vraag steeds hun antwoord opschrijven. Daarna laat je ze hun antwoord opsteken, zodat je in een oogopslag kunt zien wie dit allemaal begrepen hebben.
Meteen daarna kunnen ze uitvegen en start je met de volgende vraag. Zo kun je heel snel, op een leuke manier, testen wat de voorkennis van de leerlingen is of juist of ze hun leerdoel behaald hebben.

Productspecificaties

Het product bestaat uit:

Het wisbordje

De afmeting van het bordje zijn 21x29 cm
De dikte van het product is 1 mm
Het is uitgevoerd in flexibel kunststof met aan de voorkant een matte laag waarop geschreven kan worden,

Wisser

Dit is een gewone schoonmaakdoek, die bij erge vervuiling van de bordjes ook nat gemaakt kan worden. In eerste instantie zou deze wisser droog de bordjes schoon moeten krijgen.

Marker(s)

Afhankelijk van de variant die u kiest, bevat dit pakket een volwaardige zwarte marker of een of meerdere gekleurde markers die ook door docenten professioneel gebruikt worden. Voordeel is dat deze markers erg stevig zijn en lang meegaan.

Insteekhoes

Dit is een in redelijk soft kunstof uitgevoerde hoes in enveloppevorm met aan de voorkant een stukje klitteband waarmee de hoes gesloten kan worden. Juist dit onderdeel maakt het product uitermate geschikt voor gebruik in klassen. U beschikt over een doos met daarin 30 keurige insteekhoezen, met voor elke leerling de benodigdheden. Dat scheelt veel werk in het uitdelen, je ziet in een oogopslag of de hoes weer compleet wordt ingeleverd en het ziet er enorm professioneel uit! Hopelijk kun je hiermee je onderwijs efficiënter inrichten!

 

Reacties

1 Reactie

Nicky
10 January 2020 om 15:37
1
Goedendag, Wij denken er over na om als wiskunde sectie onze bordjes te updaten voor mooiere exemplaren als deze. Mijn vraag: is de ene zijde van het bordje met ruitjes en de andere blanco? (Of zijn beide met ruitjes?) Wat zou de levertermijn zijn als we er 64 willen bestellen?

Reageer

Annuleren