Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Wisbordje met raster (set)

€ 3,99 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Inhoud van het pakket

Dit pakket  bestaat uit een insteekhoes met klitteband als sluiting, daarin zit een kunststof wisbordje met raster, ook wel A4 formaat whiteboard genoemd, een zwarte whiteboardmarker en een wisser. Op verzoek kunnen ook meerdere of andere kleuren markers worden geleverd. Het wisbordje is in dit geval van redelijk flexibel kunststof van 1mm dik. Het bordje is erg eenvoudig schoon te maken. Na veelvuldig gebruik of het wegpoetsen van natte inkt ontstaat soms een zwarte waas. Deze kan eenvoudig gereinigd worden met warm water en afwasmiddel of de op school voorhanden zijnde whiteboardcleaner.
Het kunststof wisbordje heeft een gladde en matte kant, de matte kant is met raster en dus ook bedoeld voor gebruik. 

Onderwijs: hoe gebruik je het wisbordje in de klas?

Dit is een wisbordje met raster, binnen het onderwijs is hij bij uitstek geschikt is voor vakken als natuurkunde, scheikunde, wiskunde, economie of andere vakken waarbij tabellen of grafieken worden gemaakt. In een oogopslag kun je zien of de klas een grafiek of tabel op de juiste manier tekent.

Productspecificaties

Het product bestaat uit:

Het wisbordje met raster

De afmeting van het bordje zijn 21x29 cm
De dikte van het product is 1 mm
Het is uitgevoerd in flexibel kunststof met aan de voorkant een matte laag waarop geschreven kan worden,
Het wisbordje heeft een raster van 2cmx2cm, Het raster bestaat uit 13 kolommmen en 10 rijen.

Wisser

De wisser is een blokje van schuim met de afmeting 75x50x20 mm (lxbxh). Hiermee is de inkt eenvoudig van het wisbordje te verwijderen

Marker(s)

Dit betreft een leerlingenvariant, de marker is van goede kwaliteit en uitermate geschikt voor gebruik in de klas. De marker heeft standaard de kleur zwart. Voor overige kleuren kunt u altijd contact opnemen. 
Verder heeft de marker een sneldrogende inkt, omdat de inkt het best weggepoetst wordt als de inkt gedroogd is.

Insteekhoes

Dit is een in redelijk soft kunstof uitgevoerde hoes in enveloppevorm met aan de voorkant een stukje klitteband waarmee de hoes gesloten kan worden. Juist dit onderdeel maakt het product uitermate geschikt voor gebruik in klassen. U beschikt over een doos met daarin 30 keurige insteekhoezen, met voor elke leerling de benodigdheden. Dat scheelt veel werk in het uitdelen, maakt het onderwijs dus een stukje makkelijker, je ziet in een oogopslag of de hoes weer compleet wordt ingeleverd en het ziet er enorm professioneel uit!

Reacties

Ook interessant

€ 9,99

1 Reactie

Nicky
10 January 2020 om 15:37
1
Goedendag, Wij denken er over na om als wiskunde sectie onze bordjes te updaten voor mooiere exemplaren als deze. Mijn vraag: is de ene zijde van het bordje met ruitjes en de andere blanco? (Of zijn beide met ruitjes?) Wat zou de levertermijn zijn als we er 64 willen bestellen?

Reageer

Annuleren